ua en ru

ГПУ: Касько не з'явився на допит

ГПУ: Касько не з'явився на допит Фото: прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко (прес-служба ГПУ)

Про це сьогодні заявив прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко на брифінгу в Києві

Колишній заступник генерального прокурора України Віталій Касько не з'явився на допит. Про це в понеділок 11 квітня заявив прокурор Генеральної прокуратури України (ГПУ) Владислав Куценко на брифінгу в Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"Касько говорив, що його викликали на допит на 11:00. Він був викликаний на допит на 10:00 ранку, але натомість обрав собі брифінг", - сказав Куценко.


Прокурор ГПУ запевнив, що процесуальні дії щодо Каська будуть гранично відкритими. "Цей процес буде максимально публічним", - наголосив Куценко.

Також сьогодні в ГПУ продемонстрували відеосюжет, що підтверджує факт повідомлення екс-заступника генпрокурора Віталія Каська про час допиту.

Як наголошується, розслідування щодо Каська проводиться за частиною другою статті 367. "Тому ми перевіряємо дії осіб не тільки тих, хто приватизував ці квартири, а з приводу дій працівників прокуратури", - додав начальник управління з розслідування кримінальних справ у сфері держслужби і власності ГПУ Дмитро Сус.

Нагадаємо, як заявив сьогодні на брифінгу в Києві адвокат Євген Грушовець, екс-заступник генпрокурора Віталій Касько має намір з'явитися на допит до ГПУ і дати всі свідчення щодо висунутих проти нього звинувачень.