ua en ru

ДПСУ посилює охорону кордону з країнами Євросоюзу

ДПСУ посилює охорону кордону з країнами Євросоюзу Фото: прикордонники (dpsu.gov.ua)

Охорону кордону посилюють в межах Волинської, Закарпатської та Чернівецької областей

Державна прикордонна служба України посилює охорону кордону з країнами Євросоюзу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

"Напередодні різдвяних та новорічних свят для посилення державного кордону майже 100 офіцерів адміністрації Державної прикордонної служби України вирушили на посилення охорони державного кордону з країнами Європейського союзу в межах Волинської, Закарпатської та Чернівецької областей", - йдеться у повідомленні.

ДПСУ посилює охорону кордону з країнами ЄвросоюзуДПСУ посилює охорону кордону з країнами ЄвросоюзуДПСУ посилює охорону кордону з країнами Євросоюзу

Фото: прикордонники (dpsu.gov.ua)

Як зазначається, на кордоні з країнами ЄС відзначається активізація протиправної діяльності, пов’язаної з переміщенням через держкордон нехаконних мігрантів, підакцизних товарів, тощо. У зв'язку з цим, напередодні свят буде посилено охорону держкордону на найбільш загрозливих напрямках, а саме Луцького, Чопського, Мукачівського та Чернівецького прикордонних загонів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонники 11 грудня 2017 року затримали двох українців, які перебували у розшуку.