ua en ru

ДПС зафіксувала збільшення пасажиро-транспортного потоку на пунктах пропуску в зоні АТО

ДПС зафіксувала збільшення пасажиро-транспортного потоку на пунктах пропуску в зоні АТО Фото: пункт пропуску

Обстановка в контрольних пунктах на лінії розмежування в зоні АТО, пов'язана з пропуском осіб, залишається динамічною

Державна прикордонна служба України (ДПС) зафіксувала збільшення пасажиро-транспортного потоку в порівнянні з попереднім днем на пунктах пропуску в зоні антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Обстановка в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО, пов'язана з пропуском осіб, залишається динамічною. У минулу добу відзначається деяке збільшення пасажиро-транспортного потоку в порівнянні з попереднім днем. Однак прикордонним відомством приймалися всі вичерпних заходів з метою стабілізації ситуації. Контрольні пункти продовжують працювати в штатному режимі", - йдеться в повідомленні.

Загалом, вчора через контрольні пункти пройшли таку кількість осіб і транспортних засобів: КПВВ "Зайцеве" - 7630 людина і 1240 транспортних засобів; КПВВ "Георгіївка" - 3740 людина і 1020 транспортних засобів; КПВВ "Новотроїцьке" - 6180 людина і 2190 транспортних засобів; КПВВ "Гнутове" - 2480 чоловік і 490 транспортних засобів; КПВВ "Станично-Луганське" - 1860 чоловік.

Сьогодні вранці на КПВВ "Зайцеве" і "Георгіївка" оформлення чекали близько 500 та 200 транспортних засобів, які прямують на виїзд до неконтрольованої території, чергу в зворотному напрямку становила 70 і 150 автомобілів.

Нагадаємо, прикордонна служба посилила контроль у пунктах пропуску вздовж державного кордону України терактів в Парижі.