ua en ru

ДПС затримала в Харкові чоловіка, який перевозив з Москви комплектуючі до зброї

ДПС затримала в Харкові чоловіка, який перевозив з Москви комплектуючі до зброї Фото: комплектуючі до зброї

Всього було виявлено 662 різних деталей до зброї, патронів та магазинів

На залізничному пункті пропуску "Харків" вчора, 24 жовтня, під час перевірки одного з поїздів, що прибув із Російської Федерації (РФ), прикордонники Харківського загону спільно з працівниками митниці виявили велику кількість комплектуючих до зброї. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДПС України.

Повідомляється, що прикордонно-митна оглядова група знайшла товар у поїзді "Москва-Харків" в одному з купе на другій полиці за матрацами.

"Всього було виявлено 662 різних деталей до зброї, патронів та магазинів. Під час перевірки також було встановлено власника комплектуючих - ним виявився громадянин України 1939 року народження", - йдеться у повідомленні.

По даному правопорушенню стосовно громадянина України складено адмінпротокол.

Окрім того до УСБУ Харківської області направлене повідомлення про протиправні дії, які містить ознаки кримінального правопорушення за ст. 333 КК України (Порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю).

Нагадаємо, українські прикордонники з 15 червня 2015 року в рамках операції "Кордон-2015" затримали 1 тис. 163 незаконних мігранта.