ua en ru

ДПС видворила главу інформслужби телеканалу "Інтер" з України

ДПС видворила главу інформслужби телеканалу "Інтер" з України Фото: Ігор Шувалов

Шувалову також на 5 років заборонили в'їзд в Україну

Державна прикордонна служба України (ДПСУ) видворила з країни керівника інформаційної служби телеканалу "Інтер" Ігоря Шувалова. Про це на своїй сторінці Facebook повідомив народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Сьогодні, російський пропагандист, фактичний керівник інформаційної служби телеканалу "Інтер", шеф відомої провокаторки Марії Столярової - Ігор Шувалов був видворений українськими прикордонниками за межі України із забороною в'їзду терміном на 5 років", - повідомив Геращенко.

Він додав, що антиукраїнська діяльність Шувалова використовувалася російськими спецслужбами в активних заходах впливу щодо висвітлення спеціально підготовлених і резонансних інформації через засоби масової інформації, зокрема щодо висвітлення в ЗМІ репортажів за звинуваченням керівництва країни у військовому захопленні влади в 2014 році і спланованої акції "Небесна сотня"

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав Службу безпеки України (СБУ) депортувати з країни ідеолога інформаційної політики телеканалу "Інтер", громадянина Російської Федерації Ігоря Шувалова.