ua en ru

ГП "Майдан" виступає за активізацію громадського контролю над чиновниками

У ході спілкування з представниками ЗМІ сьогодні, 17 січня, координатор одеського руху "ГроМайдан" Сергій Дубенко заявив, що рух "Громадський контроль", створений три роки тому, з 2014 року відновлює свою активну діяльність в рамках нового громадянського проекту.

Зокрема, Сергій Дубенко повідомив журналістам: "У 2014 -му році зусилля "Громадського Контролю" будуть спрямовані, насамперед, на те, щоб істотно збільшилася кількість ідей та ініціатив, які будуть надходити саме від громадян. Ми хочемо зробити людей активнішими і ініціативнішими, хочемо разом відчути радість перемог громадськості над соціальною несправедливістю і правовим свавіллям корупціонерів у владі і непрофесійних чиновників".

Громадський майданчик "ГроМайдан" , презентований в Одесі 15 січня, буде всіляко сприяти подібним ініціативам "Громадського Контролю". Завдяки співпраці з "ГроМайданом" активісти "Громадського контролю" та інших організацій по всій країні зможуть краще і ефективніше доводити до відома громадян правові методи захисту їх прав та інтересів.

За словами Дубенко, завдання проекту полягає в тому, щоб у всіх містах України з'являлися нові активісти.

"Ми хочемо добитися якісних змін роботи чиновників і депутатів, а також сприяти появі та прийняттю нових правових норм і правил гри, які зроблять нестерпним існування нечистих на руку чиновників" , - заявив громадський працівник.