ua en ru

У Держрибагентстві планують наступного тижня в Кабміні представити нову концепцію рибної галузі

У Держрибагентстві планують наступного тижня в Кабміні представити нову концепцію рибної галузі Фото: Держрибагентство

У Держрибагентстві хочуть скоротити кількість адміністративних працівників і збільшити зарплати

У Державному агентстві рибного господарства україни (Держрибагентство) розраховують наступного тижня представити на засіданні Кабінету міністрів нову концепцію рибної галузі України. Про це в ході прес-конференції заявив глава відомства Ярема Ковалів, передає кореспондент РБК-Україна.

"У наших планах, і вже відповідний нормативний документ розроблений і зараз знаходиться на угоді, я сподіваюся, що на наступному тижні ми зможемо вийти з цим документом на засідання Кабміну, який передбачає повну ліквідацію діючої структури і створення абсолютно нової", - заявив Ковалів.

За словами Коваліва, за рахунок оптимізації планується зменшити, не зменшуючи кількість працівників, які виконують інспекторську функцію. "Загалом, за нашими оцінками, з 1 тис. 700 людей ми зможемо в новій структурі залишити 800 чоловік", - сказав він.

Він також зазначив, що за рахунок цього скорочення можна буде запропонувати співробітникам відомства більшу зарплату. "У рамках нової структури у нас є можливість запропонувати працівникам більшу зарплату, як мінімум, 4 тис. грн. Ми очікуємо, за попередніми підрахунками, можливість підняти зарплату до 6 тис. грн звичайним співробітникам", - уточнив Ковалів.

В даний момент, за його словами, працівники Держрибагентства отримують в середньому 1,5 тис. грн.

Нагадаємо, 8 квітня 2015 р. Кабінет міністрів України призначив головою Державного агентства рибного господарства України (Держрибагентства) Ярему Коваліва.