ua en ru

Держпідприємництво пропонує визначити процедуру надання на розгляд до Міненерговугілля інвестпроектів об’єктів приватизації

Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва (Держпідприємництво) опрацювала та погодила проект наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості "Про затвердження порядку розгляду інвестиційних проектів об'єктів приватизації у Міненерговугілля України". Про це повідомляє прес-служба Держпідприємництва.

Згідно повідомленню, запропонованим документом пропонується визначити процедуру надання на розгляд та погодження до міністерства інвестиційних проектів об'єктів приватизації, які готують потенційні інвестори з метою подальшого надання до Фонду держмайна для участі у приватизаційному конкурсі інвестиційних проектів.

Крім того, проектом наказу передбачається затвердити вимоги до розроблених потенційними інвесторами проектів об'єктів приватизації, що подаються на розгляд до Міненерговугілля.

Дані проекти також повинні узагальнювати та включати всі аспекти діяльності об'єкта приватизації, а також поєднувати в комплексі заходи з його подальшого розвитку, такі як капітальне будівництво, технічне переоснащення, впровадження енергоефективних, енергозберігаючих технологій та здійснення екологічних заходів тощо.

Читайте також: Мінекономіки пропонує звільняти від обладнання ввезення устаткування для реалізації інвестпроектів також за окремим рішенням Кабміну