ua en ru

Держпідприємництва підтримало скасування голограм на документах про освіту

Голова Держкомпідприємництва України Михайло Бродський погодив проект наказу, яким передбачається скасування голографічних захисних елементів на додатку до ліцензії на освітню діяльність, свідоцтва про атестацію навчальних закладів та додатка до свідоцтва про атестацію. Про це повідомляє прес-служба Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва (Держпідприємництва).

Даний проект наказу розроблено Міністерством освіти і науки з метою приведення нормативно - правових актів МОН згідно з Указом Президента України від 03.03.2011 № 264 "Про визнання такими, що втратили чинність, деяких указів Президента України" в частині скасування вимоги щодо захисту бланків документів голографічними захисними елементами.

Проектом наказу, зокрема, вносяться зміни до деяких наказів МОН, а саме:

- до опису додатка до ліцензії, затвердженого наказом МОН від 24.11.2003 р. № 781 "Про затвердження форми ліцензії, додатка до ліцензії на освітню діяльність та порядку їх оформлення";

- до опису бланка додатка до свідоцтва про атестацію, затвердженого наказом МОН від 10.03.2006 р. № 172 "Про затвердження описів бланків документів про атестацію навчальних закладів та Інструкції щодо їх заповнення".