ua en ru

Держприкордонслужба посилює заходи безпеки на зимові свята

Держприкордонслужба посилює заходи безпеки на зимові свята Фото: українські прикордонники (УНІАН)

На свята всі пункти пропуску працюватимуть у штатному режимі

Державна прикордонна служби України посилює заходи безпеки на період зимових свят. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Повідомляється, що прикордонники приступили до посиленого режиму несення служби на державному кордоні та лінії розмежування в зоні АТО в зв'язку з тим, що перед святами на всіх ділянках спостерігається динамічний рух громадян і транспортних засобів. Також повідомляється, що прикордонники вживають заходів для забезпечення швидкого перетину кордону.

"Для цього в рази збільшено кількість прикордонних нарядів, до перевірок залучені службові собаки та використовуються всі можливі технічні засоби", - йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі додали, що на новорічні та різдвяні свята усі КПВВ на адміністративних кордонах з Кримом і в районі проведення АТО працюватимуть у штатному режимі.

Нагадаємо, раніше в Держприкордонслужбі назвали кількість вилучених за рік зброї і боєприпасів. Зокрема, з початку року на кордоні вилучили понад 870 одиниць зброї, майже 8 тис. боєприпасів та 14 кг вибухівки.