ua en ru

Держприкордонслужба посилила заходи безпеки на придністровському напрямку

Держприкордонслужба посилила заходи безпеки на придністровському напрямку Фото: прикордонні підрозділи посилили технікою

Також посилено контроль та в межах контрольованих прикордонних районів

Державна прикордонна служба України (ДПС) посилила заходи безпеки на кордоні з Молдовою на ділянці Придністров'я під час Великодніх і травневих свят. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Для посилення цього напрямку вибули близько 300 прикордонників. Також прикордонні підрозділи посилили технікою. Дані заходи здійснюються в тісній взаємодії з Національною гвардією України", - йдеться в повідомленні.


Наголошується, заходи щодо посилення охорони кордону спрямовані на забезпечення недоторканності державного кордону України, безперебійної роботи пунктів пропуску, належної безпеки пасажирів, які перетинають державний кордон, недопущення в'їзду в Україну екстремістськи налаштованих осіб та ввезення на територію нашої держави зброї, боєприпасів, вибухівки та інших засобів терору

Також ГПС посилює контроль та в межах контрольованих прикордонних районів.

Напомнм, раніше Державна прикордонна служба України у зв'язку з можливими провокаціями в Одесі посилила охорону морських рубежів.