ua en ru

Держприкордонслужба України з початку року притягнула до дисциплінарної відповідальності 260 співробітників

Держприкордонслужба України з початку року притягнула до дисциплінарної відповідальності 260 співробітників Джерело фото:dpsu.gov.ua
Державна прикордонна служба України за 9 місяців поточного року за результатами внутрішніх перевірок привернула 260 співробітників до дисциплінарної відповідальності.

Державна прикордонна служба України за 9 місяців поточного року за результатами внутрішніх перевірок привернула 260 співробітників до дисциплінарної відповідальності. Про це на прес-конференції заявив начальник управління прикордонного контролю та реєстрації адміністрації Державної прикордонної служби України Олександр Жданенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За ці 9 місяців проведено 196 службових розслідувань. Притягнуто до дисциплінарної відповідальності 260 осіб, переміщені в інші підрозділи 15 осіб, звільнено 5 осіб (два офіцери і три контрактника), понижені у посадах 84 людини, спрямована інформація військовому прокурору щодо 6 осіб, відсторонені від здійснення прикордонного контролю 24 особи, внесений в Єдиний реєстр один фактовый випадок", - заявив Жданенко.

За його словами, відповідні перевірки проводить спеціально створений підрозділ Держприкордонслужби.

Нагадаємо, 23 жовтня Президент України Петро Порошенко призначив головою Державної прикордонної служби генерал-лейтенанта Віктора Назаренка, який до цього обіймав посаду першого заступника голови служби.