ua en ru

Держприкордонслужба переходить на посилений режим на час великодніх свят

Держприкордонслужба переходить на посилений режим на час великодніх свят Фото: українські прикордонники (facebook.com/DPSUkraine)

Прикордонники посилили ділянки відповідальності додатковими резервами і технікою

Державна прикордонна служба України переходить на посилений режим роботи на час великодніх свят. Про це йдеться в повідомленні на сайті відомства.

Повідомляється, що на час великодніх свят кордон і прикордонні райони будуть охоронятися в посиленому режимі. Для цього Держприкордонслужба на всі ділянки відповідальності направила додаткові резерви, техніку і необхідні засоби.

Крім того, прикордонники будуть взаємодіяти з представниками СБУ та поліції, більш ретельно перевіряти документи і транспортні засоби, які будуть знаходитися поблизу державного кордону. У період святкових днів також буде проводитися цілодобове чергування ситуативних груп для реагування на випадок зміни обстановки.

Крім усього іншого, для моніторингу ситуації сухопутній ділянці кордону в територіальному морі та на адміністративному кордоні з Кримом будуть патрулювати літаки "Даймонд".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні до охорони порядку на Великдень залучать до 22 тис. поліцейських і нацгвардійців.