ua en ru

Держохорону з початку вересня залучали на 50 заходах за участю перших осіб держави

Держохорону з початку вересня залучали на 50 заходах за участю перших осіб держави Фото: держохорона (www.do.gov.ua)

Охоронні заходи мали широку географію

Військовослужбовців Управління державної охорони України з початку вересня залучали на 50 заходах за участю перших осіб держави та офіційних делегацій інших країн. Про це заявив начальник відомства Валерій Гелетей, повідомляє прес-служба Управління держохорони.

Так, за словами Гелетея, з початку вересня військовослужбовці Управління держохорони забезпечили охорону близько 50 заходів за участю перших осіб держави й офіційних делегацій інших країни і міжнародних організацій.

"Охоронні заходи мали широку географію, зокрема, під час робочих візитів президента України до Чернігівської, Івано-Франківської областей, а також за межами України під час офіційних візитів глави держави до Канади та Сполучених Штатів Америки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Управління державної охорони попросить Верховну Раду України заборонити народним депутатам проносити зброю і боєприпаси в будівлю парламенту. За словами Гелетея, на сьогодні діє постанова від 1995 року, яка забороняє пронесення зброї, однак статус нардепів не забороняє цього.