ua en ru

Держкомтелерадіо звільнив керівників ДТРК "Крим" та Севастопольської РДТРК

Наказами Державного комітету телебачення і радіомовлення України (Держкомтелерадіо) звільнено з посад генерального директора ДТРК "Крим" Степана Гулеватого та генерального директора Севастопольської регіональної державної ТРК Сергія Норманського.

Наказами Державного комітету телебачення і радіомовлення України (Держкомтелерадіо) звільнено з посад генерального директора ДТРК "Крим" Степана Гулеватого та генерального директора Севастопольської регіональної державної ТРК Сергія Норманського. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Держкомтелерадіо.

Причиною звільнення та дострокового розірвання контрактів стало грубе порушення керівниками ТРК вимог закону України "Про телебачення і радіомовлення", статутів державних телерадіомовних компаній, невиконання державного замовлення, йдеться у повідомленні.

Обов'язки керівника ДТРК "Крим" покладено до призначення на цю посаду особи в установленому законодавством України порядку на першого заступника генерального директора Ігоря Кульчика, а Севастопольської РДТРК - на заступника генерального директора з техніки Олександра Слободенюка.