ua en ru

Держкіно заборонило трансляцію ще одного російського серіалу

Держкіно заборонило трансляцію ще одного російського серіалу Фото: Пилип Іллєнко

Серіал російського виробництва намагалися видати за білоруський

Держкіно заборонило трансляцію ще одного російського серіалу. Про це повідомив голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Держкіно відмовило у видачі прокатного посвідчення серіалу "Танкіст", показ якого був анонсований на одному з телеканалів України. Спроба правовласника видати російський продукт за білоруський не пройшла", - наголосив очільник відомства.

Держкіно відмовило у видачі прокатного посвідчення серіалу "Танкіст", показ якого був анонсований на одному з телеканалів України. Спроба правовласника видати російський продукт за білоруський не пройшла.

Опубліковано Philip Illienko 3 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше експертна комісія Державного агентства України з питань кіно заборонила трансляцію фільму "Олесь Бузина: життя поза часом" на території України. Так, комісія більшістю голосів прийняла рішення заборонити демонстрацію цього фільму на території України у зв'язку з виявленими в ньому порушеннями чинного законодавства.

Крім того, Державне агентство України з питань кіно скасувало держреєстрацію і визнало недійсним прокатне свідоцтво російського телесеріалу "Понаїхали тут", який зняв режисер Юрій Павлов.