ua en ru

У Держдумі заявили, що прізвища українських політиків, що відвідали Крим, розголошувати не будуть

У Держдумі заявили, що прізвища українських політиків, що відвідали Крим, розголошувати не будуть Фото: заступник голови комітету Держдуми РФ у справах національностей Руслан Бальбек

Турчинов заявив, що відносно українських політиків, що відвідали Крим, можуть ввести санкції

Прізвища політиків української делегації, яка прибула в Крим, розголошуватися не будуть. Про це повідомив заступник голови комітету Держдуми Росії у справах національностей Руслан Бальбек, передає "РИА Новости".

Повідомляється, що делегація з країн Європи, Азії та Латинської Америки прибула в неділю в Крим з триденним візитом, також до її складу увійшли кілька українських політиків.

Раніше секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що відносно українських політиків, що відвідали Крим, можуть бути введені санкції.

"На сьогоднішній день поїздка українського політика в Крим може стати самогубством у самому прямому сенсі цього слова. Сьогодні на Україні в ранг державної політики зведені репресії за свободу слова, об'єктивне мислення, синім полум'ям горить ненависть київського уряду до населення Криму. У світлі цих подій буде абсолютно правильно приховати прізвища українських політиків, щоб не допустити розправи над ними з боку фашистських молодчиків з національних батальйонів", - заявив Бальбек.

Нагадаємо, в Росії заявили про "перший візит українських політиків" в окупований Крим.