ua en ru

У Держдумі РФ вважають, що США хотіли перебити промову Путіна в ООН звісткою про наявність води на Марсі

У Держдумі РФ вважають, що США хотіли перебити промову Путіна в ООН звісткою про наявність води на Марсі Фото: Володимир Путін

Промова Путіна в ООН була центральним елементом засідання Генасамблеї

США прагнули "перебити" промову Президента Російської Федерації Володимира Путіна з трибуни Генасамблеї ООН звісткою про наявність води на Марсі. Таку думку висловив політолог, голова комітету Держдуми РФ з освіти, член президії Ради із зовнішньої і оборонної політики РФ В'ячеслав Ніконов, передає ТАСС.

Як повідомляється, Ніконов заявив, що промова Путіна в ООН була центральним елементом засідання Генасамблеї.

"В цілому виступ Путіна - це, звичайно, центральний елемент засідання Генасамблеї ООН, до нього був прикутий спочатку дуже великий інтерес, і не випадково, що США провели настільки істотну і безпрецедентну акцію, як поєднання виступу Путіна з прес-конференцією в NASA, на якій було оголошено, що на Марсі знайдена вода, що стало, природно, "головною світовою подією" для всіх англомовних ЗМІ", - сказав Ніконов.

Також Ніконов заявив, що для того, щоб перебити промову Путіна в ООН США повинні були знайти щось дуже серйозне.

"Це значить, що промову Путіна їм треба було перебивати чимось дуже серйозним", - констатував він.

Говорячи про ключові моменти промови Путіна в ООН, Ніконов зазначив, що "Путін видав дуже ємну, жорстку промову, не підлаштовуючись під США і їх союзників, сформулювавши принципи, за якими пропонується будувати міжнародні відносини, і запропонувавши конкретні кроки для вирішення найважливіших міжнародних проблем" .

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що NASA виявила докази наявності рідкої води на Марсі.