ua en ru

Держбюро розслідувань просить провести конкурс з відбору співробітників

Держбюро розслідувань просить провести конкурс з відбору співробітників Фото: ДБР оголошує конкурс з відбору співробітників (колаж РБК-Україна)

У бюро пропонуються 17 вакансій

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба звернувся до голови комісії з проведення конкурсу на зайняття окремих посад у бюро Роману Майданику з проханням оголосити та провести конкурсні відбори на посади у бюро. Про це повідомляє прес-служба ДБР на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляється, бюро пропонує претендентам на посади директорів семи територіальних управлінь і десять посад центрального апарату.

Зокрема, мова йде про посади керівників трьох управлінь організації досудових розслідувань; чотирьох управлінь оперативного підрозділу, а також керівника та двох головних спеціалістів управління внутрішнього контролю.

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба звернувся до Голови комісії з проведення конкуру на зайняття окремих п...

Опубліковано Державне бюро розслідувань 22 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Труба повідомив, що керівництво і слідчі Державного бюро розслідувань будуть отримувати заробітну плату від 34 до 51 тисяч гривень.

При цьому сам керівник ДБР ще не отримував зарплату через відсутність у штаті головного бухгалтера.