ua en ru

Державіаслужба України наклала на російські авіакомпанії штрафи на загальну суму 106 млн грн

Державна авіаційна служба України наклала на російські авіакомпанії штрафи на загальну суму 106 млн грн.

Державна авіаційна служба України наклала на російські авіакомпанії штрафи на загальну суму 106 млн грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державіаслужби.

"Державіаслужба України повідомляє, що станом на 31 липня 2014 року за порушення правил та порядку використання повітряного простору України уповноваженими особами Державіаслужби України на російські авіакомпанії накладено стягнення у вигляді штрафів відповідно до законодавства України", - йдеться в повідомленні.

Зокрема щодо:

- ВАТ "Аерофлот - російські авіалінії" складено 107 постанов про правопорушення у галузі цивільної авіації на загальну суму 14 млн. 552 тис. грн.
- ТОВ "Глобус" складено 45 постанов про правопорушення у галузі цивільної авіації на загальну суму 6 млн. 120 тис. грн.
- ТОВ "ПМА "Куля інк Лтд" складено 2 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.
- ВАТ "Державна авіакомпанія "224 льотний загін" складено 1 постанова про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 136 тис. грн.
- Федеральне Державне бюджетна установа "Спеціальний льотний загін "Росія" складено 1 постанова про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 136 тис. грн.
- ВАТ "Ак Барс Аеро" складено 3 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 408 тис. грн.
- ВАТ "Авіакомпанія "РусДжет" складено 3 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 408 тис. грн.
- ЗАТ "Ред Вінгс" складено 2 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.
- ТОВ "Авіакомпанія "ВІМ-АВІА" складено 8 постанов про правопорушення у галузі цивільної авіації на загальну суму 1 млн 88 тис. грн.
- ТОВ "Авіапідприємство "Газпромавіа" складено 2 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.
- ТОВ "Атран" складено 2 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.
- ТОВ "Авіакомпанія "Центр-Південь" складено 2 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.
- ВАТ Авіакомпанія "Уральські авіалінії" складено 2 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.

"Також наголошуємо, що 28.07.2014 державними інспекторами складено більше 600 протоколів про правопорушення у галузі цивільної авіації на ВАТ "Аерофлот - російські авіалінії" на загальну суму понад 81 млн 600 тис. грн", - додали в Державіаслужбі.

Зазначені постанови направлено в Державну виконавчу службу для примусового виконання у порядку, встановленому Законом України "Про виконавче провадження".