ua en ru

Міська мода для вагітних

Міська мода для вагітних Міська мода для вагітних

Що означає «вуличний стиль»

Вуличною модою називають цікаві образи, підібрані рядовими громадянами. Ці стильні луки ми бачимо на вулицях міст і мегаполісів різних країн. Вони відповідають останнім тенденціям моди і, одночасно, практичні, зручні, оригінальні. На створення модного вуличного способу впливає вік, соціальний статус, культура, ступінь освіченості, пріоритетний рід занять, національна приналежність тощо. Однак є риси, що об'єднують вуличні луки: стиль, краса, практичність. Міський стильний образ можна одягнути на прогулянку, на роботу, в кафе, на побачення. Виходить, «вуличний стиль» - це мода на кожен день.

Вулична манера одягатися запозичує характерні риси з сезонних показів тижня моди на світових подіумах. Але міські образи підбираються з того, що є на прилавках місцевих речових магазинів. Що цікаво, в різних мегаполісах воліють різну кольорову гаму. Деякі оригінальні луки з вулиць стають настільки популярними, що надихають світових стилістів на створення одягу зі схожими деталями.

Отже, сьогодні ми самі можемо створювати собі унікальний імідж.

Популярні кольори вуличного стилю

Кілька модних кольорів, що користуються попитом практично у всіх великих містах: бежевий, синій, сірий, колір морської хвилі, гірчичний, коричневий, бургунд. Ці універсальні тони можна використовувати в одязі на будь-яку життєву ситуацію.

Одягайтеся зі смаком в Creative Mama Studio

Creative Mama - це онлайн-магазин модних речей для жінок в положенні і годуючих мам. Тут можна придбати якісний одяг за вигідною ціною. Вивчайте колекції по фото сайту http://creativemama.com.ua/. Моделі одягу сконструйовані саме для вагітних жінок. Тут Ви знайдете речі на кожен день і на урочисті заходи: сукні в кольорах і з іншими малюнками, сарафани, туніки, святкові наряди, футболки, майки, жакети, піджаки, кардигани, речі для спорту, кофти, пуловери, лосини і інший одяг.

Вулична мода для вагітних: варіанти образів на 4 періоди року

На холодну зимову погоду дівчатам в положенні підійде куртка або пальто без застібок з пояском. Пальто на двох верхніх ґудзиках також можна буде носити протягом всієї вагітності. Така верхній одяг добре поєднується з вільними штанами і довгими спідницями.

Навесні вагітним дівчатам можна носити теплий подовжений просторий піджак в поєднанні з футболкою і джинсами з низькою посадкою.

Прохолодним ввечері майбутнім мамам можна накинути жакет на плаття з американським верхом (комір стійка, без рукавів, розширене до низу, до коліна) -Отримайте відмінний цибулю.

Вагітній також піде довгий теплий кардиган без гудзичків, надітий на блузку або сорочку в комплекті з брюками.

Для променаду літнім вечором можна одягнеться в легке квітчасте плаття під груди, довгою по щиколотки, а зверху надягти болеро або легкий подовжений кардиган-разлетайка. На сайті http://creativemama.com.ua/shop/platya-dlya-beremennykh/ є повний каталог модних, яскравих суконь і сарафанів
Ще один літній багатофункціональний цибулю-біла або кремова коттоновая туніка, розширена від грудей зі світлими легінсами.