ua en ru

З Горлівки в бік позицій АТО виведені кілька груп бойовиків

З Горлівки в бік позицій АТО виведені кілька груп бойовиків Фото: Дмитро Тимчук

Зосереджена в районі Горлівки група бойовиків продовжує залишатися у високому ступені бойової готовності

У бік позицій сил антитерористичної операції (АТО) бойовики вивели з Горлівки кілька передових (авангардних) груп. Про це повідомляє лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в Facebook.

"Зосереджене в районі н. п. Горлівка угрупування бойовиків продовжує залишатися у високому ступені бойової готовності. З його складу виділені декілька передових (авангардних) груп чисельністю в посилений взвод, які висунуті у бік позицій сил АТО", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, одна з таких груп зафіксована на північно-західних окраїнах Горлівки (4 БТР-а (3 БТР-80 і 1 БТР-70) і 1 БРДМ-2). Друга - у напрямку до н. п. Зайцеве (2 МТ-ЛБ (одна з них з ЗУ-23-2) і 2 БМП-2).

Крім того, повідомляється, що в районі на захід від н. п. Червоний Жовтень бойовики в закруті Кальміусу обладнують артилерійські позиції (звідси зручно з флангу накривати позиції сил АТО в районі Гранітного).

"У сусідньому н. п. Первомайське зосереджена рота бойовиків, з мінометами, на МТ-ЛБ і БМП-1 (всього 8 одиниць ББМ, 6 мінометів, з них 2 од. 120-мм, решта 82-мм)", - повідомляє Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Российско-террористические войска на Донбассе продолжают нара...

Posted by Дмитрий Тымчук on 22 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що майже 700 автомобілів стоять у чергах на пунктах пропуску в зоні АТО.