ua en ru

Google зробив безкоштовними інтернет-дзвінки до Франції після теракту в Ніцці

Google зробив безкоштовними інтернет-дзвінки до Франції після теракту в Ніцці Фото: американська інтернет-корпорація "Гугл" (прес-служба Google Inc)

Для тих, хто знаходиться в Ніцці, "Гугл" опублікував карту Google Now з оновленнями від французької влади

Американська інтернет-корпорація Google Inc зробила безкоштовними всі дзвінки до Франції після вчорашньої терористичної атаки в Ніцці. Про це повідомили сьогодні у прес-службі Google.

Як зазначається, користувачі Hangouts, Google Voice і Project Fi зможуть зателефонувати безкоштовно з будь-якої країни, де підтримуються ці сервіси.


Google зробив безкоштовними інтернет-дзвінки до Франції після теракту в Ніцці

Крім того, для тих, хто знаходиться в Ніцці, "Гугл" опублікував карту Google Now з оновленнями від влади Франції.

Нагадаємо, увечері 14 липня вантажівка врізалася в натовп людей під час святкування Дня взяття Бастилії у Ніцці. За даними місцевих ЗМІ, з машини вийшов озброєний чоловік і почав перестрілку з поліцією. Як уточнюється, водієм вантажівки виявився 31-річний виходець з Тунісу.

В цілому, за останніми даними, число жертв теракту у Франції досягло 84 осіб.

Також повідомляється, що у вантажівці терориста з Ніцци правоохоронці виявили крупнокалиберное зброю. Жодне терористичне угрупування поки не взяло на себе відповідальність за те, що трапилося.

Крім того, після теракту президент Франції Франсуа Олланд оголосив про продовження надзвичайного стану у країні на три місяці.

За даними МЗС України, в результаті теракту в Ніцці один українець загинув, один поранений.