ua en ru

Google Pixel: оприлюднені зображення нового смартфона в лінійці

Google Pixel: оприлюднені зображення нового смартфона в лінійці Фото: Google готує новий Google Pixel (flickr.com/Ben Nuttall)

Дизайн нового Google Pixel буде схожий на дизайн попередньої моделі

Зображення нового смартфона Google Pixel "2 XL" були оприлюднені в мережі, очікується, що він буде мати схожий з попередньою моделлю дизайн. Про це повідомляє Android Police, який створив образ смартфона за інформацією власних джерел.

"Смартфон Google Pixel "2 XL" буде практично безрамковий. При цьому дизайн смартфона буде досить сильно схожий на дизайн попередника. Очікується, що дизайн у смартфона буде приблизно таким, як на фото, з невеликими змінами", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, відомо, що пристрій буде оснащений 4 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої. Новий Pixel буде створений на базі процесора Snapdragon 835.

Google Pixel: оприлюднені зображення нового смартфона в лінійці

Фото: зображення нового смартфона Google (androidpolice.com)

Передбачається, що традиційний роз'єм 3,5 мм лінійки гаджетів буде відсутній. Так, на даний момент немає інформації про ціну або точну дату випуску, як і про точну назву моделі.

"Це може бути Pixel 2 XL, або щось на зразок цього, або ж просто Pixel. Ми називаємо це XL для зручності, оскільки Google тримає в секреті остаточний варіант назви", - резюмує видання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чотири виробника смартфонів будуть боротися за право випускати наступні покоління пристрою Google Pixel. Боротьба за право отримати замовлення від американського виробника на виробництво смартфонів третього покоління, які очікуються в 2018 році, розгорнеться між HTC, LG Electronics, TCL і Coolpad.

Експерти вважають, що найбільші шанси стати виробником є у LG Electronics. Обсяг замовлення Google може скласти до 5 млн пристроїв.