ua en ru

Google: Функція "Громадський транспорт" доступна для дев'яти курортних міст Криму

Планувати свою подорож по Криму стане легше - Google Україна запускає функцію "Громадський транспорт" на картах Google в дев'яти курортних містах Автономної Республіки Крим: Алушті, Севастополі, Джанкої, Феодосії, Керчі, Сімферополі, Судаку, Ялті та Євпаторії.

Планувати свою подорож по Криму стане легше - Google Україна запускає функцію "Громадський транспорт" на картах Google в дев'яти курортних містах Автономної Республіки Крим: Алушті, Севастополі, Джанкої, Феодосії, Керчі, Сімферополі, Судаку, Ялті та Євпаторії. Про це повідомляється в офіційному блозі Google Україна.

Оскільки АР Крим є одним з найпопулярніших напрямів для літнього відпочинку серед українців, а також привабливим місцем для відпустки серед жителів сусідніх країн Європи, інформація про маршрути громадського транспорту на Картах Google доступна на трьох мовах: українській, англійській і російській, що допоможе вільно користуватися функцією "Громадський транспорт" як місцевим жителям, так і туристам з інших країн.

За допомогою функції "Громадський транспорт" користувач зможе вибрати зручний для себе вид транспорту (автобус, тролейбус або маршрутку), прокласти необхідний маршрут, знайти зупинки і отримати інформацію про приблизний час, який витратить на дорогу.

Google: Функція "Громадський транспорт" доступна для дев'яти курортних міст Криму

Для того, щоб спланувати свою подорож, зайдіть в Карти Google, кликніть "Маршрути", виберіть ікону транспорту і введіть напрями вашої подорожі. Сервіс прорахує найшвидший шлях з пункту А в пункт Б і запропонує найкращі варіанти пересування.

Google: Функція "Громадський транспорт" доступна для дев'яти курортних міст Криму

Інформація про маршрути доступна у всіх браузерах, включаючи мобільні, а також на картах Google для Android та iOS.

На сьогоднішній день функція "Громадський транспорт" доступна для 23 міст України. Всього на Картах Google доступна інформація про розклад громадського транспорту в 800 містах по всьому світі, включаючи Нью-Йорк, Лондон, Токіо і Сідней.