ua en ru

Гонтарєва провела чергову антикризову нараду з екс-главами НБУ

Гонтарєва провела чергову антикризову нараду з екс-главами НБУ Глава Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєва

Глава Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєва провела чергову нараду з банківської кризи з екс-главами НБУ. Про це йдеться в повідомленні прес-служба НБУ на Facebook.

"У Національному банку України відбулася чергова нарада голів НБУ різних часів з нинішнім керівництвом регулятора. Фінансова стабільність країни як ключова тема зустрічі об'єднала всіх учасників. Вони одностайно погодилися, що першим результатом спільної роботи має стати план стабілізації банківської системи і активну участь в антикризовій програмі Національного банку", - йдеться в повідомленні.

На зустрічі обговорювали бюджетну ситуацію в країні, шляхи легалізації тіньової частини економіки, можливості відновлення кредитування. Як зазначається, за допомогою аналітиків НБУ будуть проводитися дослідження щодо наслідків військових дій для економіки країни та їх впливу на банківську систему.

Крім цього, для проведення поглибленого аналізу монетарної політики Національного банку та напрацювання практичних рекомендацій Валерія Гонтарєва як голова комітету з монетарної політики запросила колишніх керівників НБУ до участі у засіданні комітету.

Нагадаємо, глава НБУ Валерія Гонтарєва 11 березня провела нараду з банківської кризи з екс-главами НБУ.