ua en ru

Global Spirits починає виробництво горілки на "Русском севере"

Компанія Global Spirits, відома як виробник горілки «Хортиця», починає роботу на недавно придбаному ЛГЗ «Русский север» у Вологді. Компанія отримала ліцензію Росалкогольрегулювання на виробництво горілки, повідомила прес-служба Global Spirits.
З серпня ц.р. підприємство буде виробляти горілчану марку «Вологодська», а до кінця 2011 р. передбачається почати випуск бренду «Русский север». Керівництво компанії планує, що нова торгова марка займе 10% російського ринку і увійде до трійки найбільш популярних російських горілок.
Обсяг інвестицій Global Spirits в проект, включаючи реконструкцію виробничих ліній, склав 20-25 млн дол., а річний обсяг виробництва складе 6 млн дал.
Таким чином, Global Spirits стала не тільки найбільшим імпортером горілки до Росії, але і виробником. На сьогоднішній день Global Spirits - єдина українська компанія, що має власні діючі потужності на території Росії.
Global Spirits - найбільший в СНД алкогольний холдинг, який об'єднує ЛВЗ «Хортиця», ЛГЗ «Російський північ», Одеський коньячний завод (ТМ «Шустов»), ДП Кримський Винний Дім (ТМ «Oreanda»), ТД «Мегаполіс» (Україна), ТД «Хортиця» (Росія).