ua en ru

Главу поліції Вінницької області усунули від служби

Главу поліції Вінницької області усунули від служби Фото: глава Нацполиции Хатія Деканоїдзе

Антон Шевцов відсторонений на час проведення розслідування

Глава поліції Вінницької області Антон Шевцов відсторонений від виконання службових обов'язків на час проведення розслідування. Про це повідомив спікер Національної поліції України Ярослав Тракало, повідомляє "112 Україна".

Також Тракало заявив, що розслідування буде дуже швидким і рішення досить буде прийнято сьогодні-завтра.

"Реакція є. З сьогоднішнього дня Антон Шевцов офіційно відсторонений від виконання обов'язків, а також з тими обставинами, які сьогодні відкрилися, ми над ними працюємо з самого ранку. У нього будуть взяті пояснення. Він відсторонений на час проведення розслідування, взагалі від робочих обов'язків, але я думаю, що розслідування буде дуже швидким і рішення буде прийнято сьогодні-завтра", - зазначив він.

Крім того у поліції повідомили, що Шевцов ще не проходив переатестацію.

"Такі перевірки ми намагаємося проводити постійно. Мова йде про відео, яке з'явилося в інтернеті і про парад, який проводився в Криму", - підсумував він.

У свою чергу, радник голови Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк повідомив в Facebook, що СБУ проводить службову перевірку щодо Шевцова.

Цілковито підтримую жорстку позицію міністра МВС Украіни Арсена Авакова! Нинішній керівник Вінницького обласного ГУНП Ан...

Опубликовано Зоряном Шкиряком 14 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керівництво Національної поліції України проводить службове розслідування стосовно голови Національної поліції у Вінниці Антона Шевцова, зокрема до розслідування долучилася Служба безпеки України.