ua en ru

Голову Одеського морпорту відсторонили від посади

Голову Одеського морпорту відсторонили від посади Фото: Михайло Соколов

На даний момент виконуючим обов'язки керівника одеської філії призначений Олександр Зубик

Михайло Соколов відсторонений від посади голови одеської філії державного підприємства "Адміністрація морських портів України". Про це повідомляє місцеве видання "Думська" з посиланням на заступника голови АМПУ з логістики В'ячеслава Вороного.

Наголошується, що в одеському філіалі АМПУ проводиться перевірка, ініційована новопризначеним директором підприємства Райвисом Вецкагансом.

Джерела "Думської" повідомляють, що напередодні Соколову прийшла пропозиція від нового керівника АМПУ залишити посаду за власним бажанням. Але він відмовився її прийняти, так як не побачив конкретних причин для цього. Через кілька днів Міністерство інфраструктури ініціює комісію з метою перевірити діяльність одеської філії, і на цей час усуває Соколова від займаної посади.

На даний момент виконуючим обов'язки керівника одеської філії АМПУ призначений Олександр Зубик.

Варто відзначити, що Мінінфраструктури планує перенести центральний офіс АМПУ з Одеси в Київ. У відомства мають намір переглянути чисельність і необгрунтовано високі зарплати адміністративного персоналу. Повідомляється, що керівництво АМПУ виписало собі в грудні необґрунтовані премії в розмірі від 700 тис. до 1,5 млн. гривень на людину

Нагадаємо, Райвіс Вецкаганс призначений виконуючим обов'язки голови АМПУ.