ua en ru

Головний виконавчий директор CME А.Сарбу продав частину своїх акції на суму близько 2 млн дол

Головний виконавчий директор Central European Media Адріан Сарбу продав 100 тис. своїх акцій на суму близько 2 млн дол. Про це повідомляє Bloomberg.

Акції були продані за ціною від 19,69 дол., до 20,20 дол. за штуку.
CME є вертикально-інтегрованою компанією у сфері масової інформації і розваг і має компанії, що спеціалізуються на мовленні, Інтернеті і телевізійному контенті, в шести країнах Центральної і Східної Європи із загальною чисельністю населення 50 млн людей. Телевізійні станції CME є в Болгарії (bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, Pro.bg і Ring.bg), Хорватії (Nova TV), Чеській Республіці (TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport і MTV Czech), Румунії (PRO TV, PRO TV International, Acasa, PRO Cinema, Sport.ro і MTV Romania), Словаччині (TV Markiza, Doma) і Словенії (POP TV, Kanal A і POP Brio). Акції CME звертаються на NASDAQ і Празькій фондовій біржі під біржовим символом "CETV"
Зазначимо, в квітні 2010 р. Central European Media Enterprises (СМЕ) повідомила про закриття операції з продажу 100% українських активів - каналів "Студія 1+1" і "Кіно" - компанії Harley Trading Ltd, що належить співвласникові "ПриватБанку" Ігорю Коломойському за 300 млн дол.