ua en ru

Головне управління МВС АР Крим очолить начальник УБОЗу, - припускає кримський спікер

Новим начальником Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в АР Крим найімовірніше призначать Сергія Резнікова, який в даний час займає посаду першого заступника голови кримської міліції - начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю. Про це повідомив голова Верховної Ради АР Крим Володимир Константинов на брифінгу 20 квітня, передає кореспондент РБК-Україна.
"Я не міністр, я не знаю, кого пропонуватимуть нам на узгодження, але щось мені підказує, що, ймовірно, це буде С.Резніков", - сказав глава кримського парламенту, відповідаючи на відповідне запитання.
За його словами, на сьогоднішньому пленарному засіданні кримського парламенту С.Резніков був присутній в якості виконуючого обов'язки начальника Головного управління МВС АР Крим.
Як повідомлялося, 15 квітня Президент України Віктор Янукович звільнив з посади заступника міністра внутрішніх справ України - начальника Головного управління МВС України в АР Крим Олександра Просолова. Його обов'язки зараз виконує перший заступник - начальник УБОЗ С.Резніков.