ua en ru

Головна сирійська опозиційна група візьме участь у мирних переговорах в Женеві 14 березня

Головна сирійська опозиційна група візьме участь у мирних переговорах в Женеві 14 березня Фото: головна сирійська опозиційна група візьме участь у мирних переговорах

Основна увага в Женеві буде зосереджена на створенні "перехідного органу управління з повними виконавчими повноваженнями"

Головна сирійська опозиційна група заявила про свою присутність на запланованих на понеділок, 14 березня, мирних переговорах у Женеві. Це сталося після того, як Росія заявила про плани сирійського уряду взяти участь в переговорах, передає "Радіо свобода".

Члени опозиційної делегації Вищого переговорного комітету, що об'єднує більшість сирійських опозиційних груп, погодилися 11 березня на участь в переговорах під егідою ООН, заявляючи, що основна увага в Женеві буде зосереджена на створенні "перехідного органу управління з повними виконавчими повноваженнями".

Нагадаємо, представник Держдепартаменту США Джон Кірбі заявив, що війська уряду Сирії проводять авіаудари по територіях, де знаходяться мирні жителі, що є прямим порушенням режиму припинення вогню в Сирії.