ua en ru

Главі Мінфіну США направили "підозрілий пакет"

Главі Мінфіну США направили "підозрілий пакет" Фото: Стівен Мнучін (flickr.com redaksi)

У листівці містилося "негативне відсилання до перегляду податків у США"

Голові мінфіну США Стивену Мнучіну направили "підозрілий пакет" із "різдвяною листівкою". Пакунок було направлено в район Лос-Анджелеса Бель-Ейр, де розташовується Федеральний ощадний банк США, передає з посиланням на джерела в місцевих правоохоронних органах NBC News.

Посилка, за словами співрозмовників каналу, прийшла ввечері 23 грудня. За даними департаменту поліції Лос-Анджелеса, її отримав "хтось по сусідству". Через підозріле послання, як уточнили джерела, в район Бель-Ейра була направлена ​​бригада саперів. Однак пізніше, як розповіли співрозмовники телеканалу, з'ясувалося, що "підозрілий пакет" був наповнений кінським гноєм.

До нього, за словами співрозмовників, також була прикріплена "різдвяна листівка". Загроз, як зауважує канал, у ній не було, проте містилася "негативне відсилання до перегляду податків у США на 1,5 трлн доларів, що було підписано президентом США Дональдом Трампом 22 грудня".

Решту подробиць цього послання Мнучіну джерела не уточнили, зауваживши однак, що ніяких евакуацій у зв'язку з інцидентом не проводилося, проте вулиця Bel Air Road в Бель-Ейр деякий час у зв'язку з розслідуванням інциденту була перекрита.

Нагадаємо, документ про найбільшу за останні 30 років податкову реформу в Сполучених Штатах Дональд Трамп підписав 22 грудня. Згідно з ним, податок на прибуток корпорацій знизився до 21% із 35%.