ua en ru

Ватажок ЛНР Плотницький втік до Росії, - джерело

Ватажок ЛНР Плотницький втік до Росії, - джерело Фото: Ігор Плотницький (glava-lnr.su)

За останньою інформацією Плотницький, втративши контроль над ситуацією, поїхав в РФ

Ватажок самопроголошеної "Луганської народної республіки" Ігор Плотницький втік у Росію. Про це повідомив російський найманець, який воює на Донбасі, Олександр Жучковський у своєму Telegram-каналі, передає 0642ua.

"За останньою інформацією Плотницький, втративши контроль над ситуацією, поїхав в РФ. Можливо, вже не повернеться. Є великі сумніви, що в Москві залишилися люди, які зможуть його витягнути", - йдеться в повідомленні.

Перед цим Жучковський писав, що Плотницький "вирішено прибирати", але "фігурант сильно впирається". При цьому він зазначив, що "дотискати планується аж до (при необхідності) крайніх заходів".

Нагадаємо, сьогодні, 21 листопада, стало відомо, що Плотницький після тривалого конфлікту звільнив "міністра внутрішніх справ" Корнета "у зв'язку з порушенням стосовно нього кримінальної справи".

Після цього в центр Луганська заблокували невідомі в камуфляжі без розпізнавальних знаків. Сепаратистські ЗМІ повідомляли, що центр Луганська оточили озброєні люди. Вони, в свою чергу, заявляють, що блокують вулиці за наказом так званого "міністерства внутрішніх справ ЛНР".

Крім того, ряд "чиновників" ЛНР звинуватили в організації державного перевороту "главу адміністрації" Плотницького. За словами "міністра внутрішніх справ ЛНР" Корнета "посадовими особами" протягом тривалого часу до "голови ЛНР" цілеспрямовано доводилася недостовірна інформація про нібито причетність "співробітників МВС" до протиправної діяльності.