ua en ru

Глава УГКЦ закликав парафії "відкрити двері для потребуючих"

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав Шевчук закликав парафії УГКЦ "відкрити двері для потребуючих", передає Департамент інформації УГКЦ.

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) закликав парафії УГКЦ "відкрити двері для потребуючих", передає Департамент інформації УГКЦ.

"Я закликаю всі наші парафії, усі наші монастирі відкрити двері для потребуючих: голодного - нагодувати, подорожнього - у дім прийняти. Вчинити всі діла, необхідні для того, щоб виявити сьогодні милосердя до потребуючих. Нехай всемилостивий Господь поблагословить наш народ на кращу долю", - сказав Предстоятель УГКЦ в Івано-Франківську після завершення Архиєрейської Літургії в соборі Святого Воскресіння з нагоди 90-річчя єпископа-емерита УГКЦ Софрона (Мудрого).

"Ваша Церква є з вами. У складних історичних моментах Церква завжди була з народом. У цей час наша Церква також є з народом", - наголосив Глава УГКЦ і запропонував усім разом заспівати Молитву за Україну "Боже, великий, єдиний".