ua en ru

Глава секретаріату Білого дому готовий піти у відставку

Глава секретаріату Білого дому готовий піти у відставку Фото: Білий будинок (flickr.com/whitehouse)

Догляд може бути пов'язаний із звинуваченнями в домашньому насильстві

Глава секретаріату Білого дому Роб Портер заявив в середу про готовність піти у відставку у зв'язку із звинуваченнями в домашньому насильстві, які висунули проти нього дві його колишні дружини. Про це повідомляє Reuters.

Зокрема, Роб Портер, який відповідає за більшу частину документації, що надходить до президента США Дональду Трампу на підпис, зробив заяву про відставку після того, як до громадськості дійшли звинувачення в його адресу. Портер не уточнив, коли саме він має намір подати у відставку.

Повідомляється, що сайт DailyMail.com опублікував слова колишньої дружини чиновника Колбі Холдернесс про те, що в період спільного життя Портер бив і душив її. Інший сайт Intercept.com процитував другу колишню дружину Роба Портера - Дженніфер Уиллогби, яка розповіла про зловживання колишнього чоловіка.

"Ці обурливі заяви просто брехливі", – наголошується в заяві Портера, яке поширив Білий дім.

"Я незмінно був прозорий і правдивий у зв'язку з цими низькими твердженнями, проте я не буду публічно реагувати на скоординовану кампанію обливання брудом", – йдеться в документі.

У свою чергу, прес-секретар Білого дому Сара Сандерс повідомила, що за результатами озвучених звинувачень буде проведено службове розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вБелом будинку побоюються, що директор ФБР Крістофер Рей піде у відставку в разі публікації документа, де описані зловживання відомства під час стеження за радником Трампа під час виборів в 2016 році.