ua en ru

Голова Рівненської ОДА закликав Авакова ввести Нацгвардію в область

Голова Рівненської ОДА закликав Авакова ввести Нацгвардію в область Фото: Чугунніков закликав Авакова ввести Нацгвардію в область

Віталій Чугунніков звернувся з проханням до Арсена Авакова у зв'язку з незаконним видобутком бурштину

Голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням ввести в північні райони Рівненської області Нацгвардію, щоб зупинити незаконний видобуток бурштину. Про це повідомляє прес-служба партії "Блок Петра Порошенко".

Наголошується, що в північних районах області за ініціативи голови ОДА Віталія Чугунникова і за рішенням обласної ради оборони здійснюють мобільні рейди. Однак їх ефективність дуже низька.

Повідомляється, що Чугунніков офіційно звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням "прийняти рішення про введення додаткових підрозділів Національної поліції і частин Національної гвардії у північні райони Рівненської області з метою припинення нелегального видобутку бурштину та зменшення криміногенної напруженості в регіоні".

Голова Рівненської ОДА закликав Авакова ввести Нацгвардію в область

Голова Рівненської ОДА закликав Авакова ввести Нацгвардію в область

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України припинили діяльність організованої угруповання, яке налагодило масштабну скупку бурштину на території Рівненської та Хмельницької областей.