ua en ru

Голова Рівненської ОДА Чугунніков подав у відставку

Голова Рівненської ОДА Чугунніков подав у відставку Фото: Чугунніков був призначений на посаду голови ОДА наприкінці грудня 2014

В ОДА повідомили, що новим головою стане Олексій Муляренко

Голова Рівненської обласної державної адміністрації (ОДА) Віталій Чугунніков вчора, 27 квітня 2016 року, подав у відставку. Про це повідомляє Рівненська обласна телерадіокомпанія.

Зазначимо, Чугунніков був призначений на посаду в кінці грудня 2014 року.

За повідомленням телерадіокомпанії, причиною звільнення стала вимога нового закону про державну службу, згідно з яким керівник адміністрації до 1 травня повинен вибрати: або бути депутатом облради, або залишитись на керівній посаді.


Радник голови ОДА Сергій Мініч заявив, що Чугунніков вирішив продовжити кар'єру в Києві, де йому пропонують посаду в Адміністрації президента україни або Міністерстві ЖКГ.

"Успішно пройшов співбесіду на посаду голови Адміністрації Олексій Муляренко. Він не нова людина для Рівненщині - був і секретарем міськради. Знаємо точно, що подання буде 28 квітня, але скільки - не відомо, чекаємо уточнення з Києва, адже представляти нового голову ОДА повинен представник Адміністрації президента", - додав Мініч.

Нагадаємо, глава поліції Рівненській області Сергій Максимов звільнений з посади, новим начальником призначений Сергій Князєв.