ua en ru

Глава Міноборони провів сьогодні зустріч з військовими аташе провідних країн світу про ситуацію на Донбасі

Міністр оборони України Валерій Гелетей провів зустріч з військовими аташе провідних країн світу щодо ситуації на Донбасі.

Міністр оборони України Валерій Гелетей провів зустріч з військовими аташе провідних країн світу щодо ситуації на Донбасі. Про це розповів журналістам заступник міністра оборони України Іван Руснак, передає кореспондент РБК-Україна.

Руснак повідомив, що сьогодні міністр оборони України Валерій Гелетей провів зустріч з військовими аташе провідних країн світу: США, Канади, Англії, Франції, Пакистану, Індії та інших країн. "Наш міністр доніс військовим аташе інформацію про те, що робить українська сторона, наша армія для визволення України, відновлення світу", - сказав Руснак.

"Сьогодні на сході країни, в Донецькій і Луганській областях наші збройні сили разом з іншими військовими формуваннями стали стіною проти сепаратизму, бандитизму явищ, яких не повинно бути взагалі", - заявив він.

Сьогодні у Національному військово-історичному музеї в Києві відкрилася виставка "Війна і мир Гетьмана Скоропадського", присвячена 100-річчя початку Першої світової війни. Виставку відкрив заступник міністра оборони України Іван Руснак. На відкритті були присутні військові аташе з Англії, Франції, Німеччини, США, Канади, Пакистану, а також інших країн-учасниць Першої світової. Заступник міністра зазначив, що така подія важлива для України, в тому числі, зважаючи на нинішні реалії і боротьбу за незалежність, територіальну цілісність і суверенітет.