ua en ru

Глава Міненерго Насалик зізнався, що двічі їздив до бойовиків ДНР

Глава Міненерго Насалик зізнався, що двічі їздив до бойовиків ДНР Фото: Ігор Насалик зізнався в поїздках у ДНР

Міністр пояснив, що робив в окупованому Донецьку

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик зізнався, що двічі їздив до окупованого проросійськими бойовиками Донецька. Про це він повідомив в ефірі "112 Україна".

"У мене було дві поїздки, які пов'язані безпосередньо в той регіон. Перша поїздка була, коли шукав полонених наших, я знайшов кіборгів, і нам вдалося забрати саме звідти. Коли ми забираємо військових звідти, ця позиція не вимагає особливого інформаційного простору. Просто вам скажу навіть більше, що мені вдалося там знайти нашого легендарного кіборга", - зазначив міністр.


"Друга поїздка, яка відбулася, я зустрівся з фракцією нашою, коли діти, які там перебувають, не отримували інсуліну, вся фракція зробила відповідний внесок, деякі бізнесмени зробили внесок, ми закупили інсулін для дітей, і нам вдалося туди його доставити. Ось такі дві поїздки було", - констатував Насалик.

При цьому він додав, що ці поїздки не були узгоджені з Адміністрацією президента.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив СБУ перевірити інформацію про причетність одного з кандидатів у заступники міністра палива та енергетики Юрія Зюкова до так званої ЛНР.