ua en ru

Глава МЗС України обговорив у Туркменістані енергетичні питання

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час свого візиту в Туркменістан обговорив з Президентом Туркменістану Гурбангули Бердимухамедовим та іншими високопосадовими чиновниками енергетичні питання.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час свого візиту в Туркменістан обговорив з Президентом Туркменістану Гурбангули Бердимухамедовим та іншими високопосадовими чиновниками енергетичні питання. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЗС.

"З листопада в рамках робочого візиту в Туркменістан Міністр закордонних справ України Павло Клімкін провів зустрічі з Президентом Туркменістану Гурбангули Бердимухамедовим та заступником голови Кабінету міністрів, міністром закордонних справ Рашидом Мередовим", - йдеться в повідомленні.

МЗС повідомляє, що в ході зустрічей відбулося обговорення широкого кола питань двостороннього співробітництва.

"Значну увагу було приділено питанням активізації торговельно-економічних відносин, розвитку співробітництва у будівельній, енергетичній та транспортній галузі, а також розширенню культурно-гуманітарного співробітництва, зокрема, у сфері освіти", - сказали в МЗС.

Також особливу увагу було приділено питанням участі українських будівельників у реалізації масштабних інфраструктурних проектів, здійснюваних у Туркменістані.

Нагадаємо, на початку жовтня український завод "АвтоКрАЗ" почав відвантаження партії самоскидів в Туркменістан.