ua en ru

Глава "Хліб України" був затриманий на хабарі 7 тис. доларів

Глава "Хліб України" був затриманий на хабарі 7 тис. доларів Фото: ГПУ (РБК-Україна)

Глава ДАК отримав хабар від сільгосп підприємця за укладення договору оренди

Співробітники Генеральної прокуратури і Служби безпеки затримали на хабарі 7 тис. доларів голови державної акціонерної компанії "Хліб України". Про це повідомляє генпрокурор Юрій Луценко Facebook.

Повідомляється, що глава "Хліб України" прийняв неправомірну вигоду від сільськогосподарського підприємця за укладення договору оренди.

"Голові правління ДАК "Хліб України" все було ніколи взяти 7 тис. доларів з сільгосп підприємця за укладення договору оренди. Сьогодні хабар була взята. Потім ГПУ і СБУ взяли і самого великого пана разом з посередником", - написав Луценко.

Місяць великий пан переносив дату отримання мілкого для нього хабарчика. Голові правління ДАК "Хліб України" все було н...

Опубліковано Юрієм Луценком 12 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Луценко заявив, що протягом першого півріччя 2017 року ГПУ спільно з силовими структурами затримала 1200 чиновників, яких підозрюють в хабарництві.

"В цілому за це півріччя ми маємо 1200 хабарників, затриманих органами прокуратури з допомогою наших колег з силових структур. Якщо говорити про 1700 минулого року - то ми бачимо, що приблизно 3000 хабарників за період поки я генеральний прокурор було затримано на гарячому. Це небувала цифра, це приблизно три в день. Останній рекорд - 11 в день", - сказав Луценко.