ua en ru

Глава ДСНС про пожежу на нафтобазі під Києвом: ситуація під контролем

Глава ДСНС про пожежу на нафтобазі під Києвом: ситуація під контролем Фото: пожежа на нафтобазі в Київській області

Пожежникам вдалося погасити дві ємності по 800 куб. м

Ситуація з пожежею на нафтобазі "БРСМ-Нафта" під Києвом знаходиться під повним контролем. Про це заявив голова ДСНС України Микола Чечоткін, який знаходиться зараз біля палаючої нафтобази під Києвом, передає кореспондент РБК-Україна.

"На цей час ситуація під повним контролем. Офіційно заявляю, що загрози розповсюдження вогню у бік військової частини і в бік нафтобази KLO немає. Підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій працюють в штатному режимі, - повідомив він.

Чечоткін також додав, що на палаючої нафтобазі під Києвом вдалося погасити дві ємності по 800 куб. м.

"Тільки що була завершена пінна атака. Нам вдалося погасити дві ємності по 800 куб. м. Здійснюється охолодження наступних ємностей. Через деякий час будемо проводити пінну атаку", - сказав він.


Нагадаємо, пожежа на нафтобазі "БРСМ-Нафта" у Васильківському районі Київської області виник ще 8 червня. Вчора повідомлялося про п'ять постраждалих, один з яких помер у реанімації. Сьогодні під час гасіння пожежі сталася низка вибухів, які спричинили за собою жертви. Увечері були виявлені тіла 3 рятувальників. Таким чином, загальна кількість загиблих у пожежі на нафтобазі під Києвом досягло 4 осіб. Також ще 12 людей постраждали.