ua en ru

Голова Держприкордонслужби Литвин продовжує виконувати свої обов'язки, - прес-служба

Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин продовжує виконувати свої обов'язки. Про це РБК-Україна повідомив начальник прес-служби Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Він перебуває на своєму робочому місці і продовжує виконувати свої обов'язки", - повідомив Слободян, відповідаючи на питання, чи відповідає дійсності інформація про те, що Литвин подав у відставку.

Слободян також повідомив, що робота відомства в Києві на даний момент розблокована, активістів, які пікетували вчора Держприкордонслужбу, біля будівлі немає.

Нагадаємо, близько 2:00 п'ятниці журналіст телеканалу "1+1" Григорій Жигалов у своєму Facebook написав, що Литвин подав у відставку.

"Активісти, що пікетували прикордон. службу, свого домоглися - Литвин підписав рапорт про відставку. Поки йшли переговори, поспілкувався трохи з людьми. Питання ставив три: ЯК можна закрити сотні кілометрів кордону; ХТО повинен замінити Литвина, і, якщо потрібна допомога ТАМ, чому вони ТУТ. - Не знаємо; хтось розумний; тому що. Така ось пряма демократія в дії", - повідомив журналіст.

53-річний Микола Литвин є головою Державної прикордонної служби України з липня 2003 р.