ua en ru

Глава Фонду держмайна відреагував на звинувачення Генпрокуратури

Глава Фонду держмайна відреагував на звинувачення Генпрокуратури Фото: Трубаров прокоментував звинувачення ГПУ

Трубаров вважає звинувачення ГПУ політично мотивованими

Виконуючий обов'язки керівника Фонду державного майна України Віталій Трубаров вважає звинувачення Генеральної прокуратури в порушеннях при приватизації приміщення Міністерства аграрної політики та продовольства політично мотивованими. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Щодо заяви генерального прокурора Юрія Луценка про нібито порушення при приватизації частини приміщення Мінапк. Це ніщо інше, як політична гра оточення Генерального прокурора, напередодні прозорої та конкурентної приватизації, яка не всім подобається, але яка відбудеться в наступному році. Як би політики не розхитували ситуацію", - написав глава ФДМ.

Він також повідомив, що зазначене майно не було заборонено до приватизації знаходилося в оренді з правом викупу.

Крім того, стверджує Трубаров, до процедури приватизації були надані всі необхідні документи і акти виконаних ремонтних робіт, підтверджені експертом Київського інституту судових експертиз.

Щодо заяви Генерального Прокура Юрія Луценка про нібито порушення при приватизації частини приміщення МінАПК. Це ніщо ...

Опубліковано Віталієм Трубаровим 23 листопад 2017 р.

Нагадаємо, виконуючому обов'язки керівника Фонду держмайна України Віталію Трубарову підготували підозру у справі про незаконну приватизацію.