ua en ru

Голова Апеляційного суду пояснив походження великих сум у його кабінеті

Голова Апеляційного суду пояснив походження великих сум у його кабінеті Фото: Антон Чернушенко пояснив походження великих сум у його кабінеті

6,5 тис. доларів Чернушенко мав намір витратити на стоматолога

Голова Апеляційного суду Антон Чернушенко пояснив походження великих сум у його кабінеті. Про це повідомляє ТСН.День.

Повідомляється, що Чернушенко запросив журналістів до свого кабінету, звідки не виходить вже четвертий день і розповів їм про походження грошей у кабінеті.

"25 тисяч гривень - це дві мої зарплати, я завжди їду додому і заїжджаю купити відповідні продукти. Також вилучили з кишені 6,5 тис. доларів - це також особисті кошти. Я мав у той же день після розгляду їхати до стоматолога і, не знаючи скільки будуть коштувати п'ять імплантатів, взяв про запас кошти. От у мене вилучили 6,5 тис доларів і 25 тисяч гривень - розклали, як у якогось корупціонера", - заявив Чернушенко.

Також, за словами Чернушенка, справа проти нього є політично вмотивованою і сфабрикованою. Чернушенко пообіцяв, що у разі порушення проти нього кримінального провадження, він не тікатиме з країни.

"По-перше, мені нема куди тікати, а по-друге, не маю таких намірів", - зазначив Чернушенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Генеральної прокуратури провели обшук в кабінеті голови Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка.