ua en ru

ГК ВЕТЕК випустила фірмову паливну карту

ГК ВЕТЕК випустила фірмову паливну карту , діючу більш ніж на 2500 заправних станцій на території України , а також в країнах СНД та Європи , повідомляє прес-служба ГК.

«Власники фірмової паливної картки ВЕТЕК зможуть купувати пально-мастильні матеріали та брати участь у системі безготівкових розрахунків на власних АЗС і АГЗС ГК ВЕТЕК і в мережах партнерів. Партнерами ГК ВЕТЕК за цією програмою стали провідні паливні оператори, серед яких: ТНК- BP , ЛУКОЙЛ, Shell та інші. Список партнерів постійно розширюється, так як ЦК ВЕТЕК веде роботу по залученню в програму нових учасників для подальшого збільшення зони дії паливних карток», - сказано в повідомленні.

«Використання «Паливних карт» і «Бланків-дозволів» ( талонів) під єдиним брендом ВЕТЕК, дозволяє клієнтам заправлятися якими видами палива, контролювати схему взаєморозрахунків і рух грошових коштів . А також забезпечує багаторівневу систему захисту , доступ до програм лояльності , оперативність та зручність роботи в режимі on-line», - пояснив керівник департаменту роздрібних продажів ГК ВЕТЕК Сергій Малаховський.

Дізнатися , як отримати паливну картку ГК ВЕТЕК, ознайомитися з перевагами дії безготівкової системи розрахунків і списком АЗС/АГЗС учасників програми , можна за телефоном +38 044 499 34 90 і адресою retail@vetekgroup.com

Для учасників програми також відкрита цілодобова служба on-line підтримки (гаряча лінія): 08800301051.

Засновник ГК - голова наглядової ради Сергій Курченко . Стратегія ВЕТЕК передбачає інвестиції в проекти з високим потенціалом зростання в Україні , СНД і країнах Європи , розвиток соціально- значущих проектів в Україні , включаючи програму відновлення нафтопереробки в країні.

Консолідація енергетичних активів та операцій під брендом ВЕТЕК почалася в 2013 р. Стратегією розвитку енергетичного блоку ВЕТЕК є створення вертикально -інтегрованої нафтової компанії , що включає видобуток, переробку і реалізацію продукції , націленої на провідну позицію на українському ринку , а також розширення торговельних операцій в Чорноморському регіоні .

Ключові напрями бізнесу ГК ВЕТЕК:
1 . Переробка сирої нафти і сировини , імпорт нафтопродуктів в Україну ;
2 . Поставки і трейдинг природним газом;
3 . Крупно та дрібнооптові поставки нафтопродуктів в Україну ;
4 . Роздрібні продажі через власну мережу автозаправних станцій;
5 . Експорт та міжнародні торгові операції .

ГК ВЕТЕК запустила переробку на ПАТ «Одеський НПЗ» , потужність якого досягає 2,5 млн тонн на рік. Асортимент продукції включає газойль класу Євро-4 і Євро-5, ВГО, мазут і бітум.

Поставки і торгові операції перебувають у віданні швейцарських торгових компаній: VETEK Trading SA і VETEK Gas Trading and Supply SA. Торговельні операції всередині України здійснюються, зокрема, через Торговий дім ВЕТЕК. Роздрібні - через ВЕТЕК Нафтопродукт. Планується, що роздрібна мережа ВЕТЕК складе до кінця 2013 року більше 150 АЗС. Роздрібний сегмент в Німеччині буде представлений газовими заправками в Sparchwein (Німеччина).

ВЕТЕК-Медіа управляє медійними активами, включаючи UMH Group - провідний медіа та онлайн видавець в Україні.

ГК ВЕТЕК недавно стала акціонером одного з провідних і найбільших банків в Україні - Брокбізнесбанку , що дає можливість групі розвивати не тільки профільне нафтогазові напрямок, але і є першим кроком до будівництва свого власного фінансового блоку.