ua en ru

ДІУ встановила відсоткову ставку по облігаціях серії X2 на рівні 12,1% річних

Державна іпотечна установа (ДІУ) встановила відсоткову ставку на п'ятий відсотковий період по облігаціях серії X2 на рівні 12,1% річних у гривні. Про це повідомляє інформаційний бюлетень "Цінні папери України".

ДІУ повідомляє, що за вона встановила рівень відсоткової ставки за умовами проспекту емісії облігацій серій Х2, Y2, зареєстрованого НКЦПФР 27 листопада 2012 р., відповідно оприлюдненого на сайті Міністерства фінансів України середньозваженого рівня дохідності останнього за номером розміщення результативного аукціону з розміщення облігацій внутрішньої державної позики, із строком погашення протягом IV кварталу 2017 р., що выдбувся 3 грудня 2013 р.

Також ДІУ повідомляє, що за умовами проспекту емісії облігацій серії X2, Y2, у зв'язку з відсутністю результативних аукціонів з розміщення облігацій внутрішньої державної позики, із строком погашення протягом IV кварталу 2019 р., за період починаючи з дати початку четвертого відсоткового періоду, рівень відсоткової ставки, який був установлений на четвертий відсотковий період по облігаціях ДІУ серії Y2, на п'ятий відсотковий період залишається без змін на рівні 14,3% річних у гривні.