ua en ru

ДФС відновила податкову перевірку щодо Данилюка

ДФС відновила податкову перевірку щодо Данилюка фото: Олександр Данилюк (kmu.gov.ua)

Міністру фінансів висунули нові звинувачення

Державна фіскальна служба (ДФС) відновила податкову перевірку щодо міністра фінансів України Олександра Данилюка. Про це міністр заявив в Facebook.

"Вчора отримав висновок ГУ ДФС в місті Києві за результатами моєї перевірки. Перевірку відновили, незважаючи на закриття справи Генпрокуратурою і на неузгодженість цих дій нормам Податкового кодексу про обмеження на термін проведення перевірок", - заявив Данилюк.

За його словами, відновлення справи відбулося після того, як міністр оприлюднив інформацію про зловживання в ДФС Києва на сотні мільйонів гривень і поставив завдання керівнику ДФС забезпечити проведення розслідування і усунути причетних.

"Були висунуті інші безглузді звинувачення. Виявляється, я в той час постійно проживаючи з сім'єю за кордоном, працюючи і сплачуючи там податки, мав ще крім цього заплатити податки в Україні. Ну "не знають" в ДФС про Угоди про уникнення подвійного оподаткування, резидентство й інші нюанси податкового законодавства", - резюмував Данилюк.

Епопея з податковою перевіркою продовжується. Вчора отримав висновок ГУ ДФС в місті Києві за результатами моєї перевірк...

Опубліковано Олександром Данилюком / Oleksandr Danyliuk 7 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Данилюк заявив про лобіювання якнайшвидшого розслідування можливої несплати ним податків.