ua en ru

Німеччина закликала до "деескалації у висловлюваннях" в конфлікті США і КНДР

Німеччина закликала до "деескалації у висловлюваннях" в конфлікті США і КНДР Фото: Штеффен Зайберт (flickr.com re-publica)

Німеччина вважає, що військового вирішення конфлікту між США і КНДР немає

Уряд Німеччини закликав до "деескалації у висловлюваннях" у конфлікті між Сполученими Штатами Америки та Північною Кореєю. Про це заявив офіційний представник уряду ФРН Штеффен Зайберт, передає Deutsche Welle.

"Ескалація у висловлюваннях не принесе вирішення проблеми. Військове нинішнього загострення кризи таїть в собі "неймовірні ризики", - заявив Зайберт.

Також повідомляється, що федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель також заявила, що не бачить військового вирішення конфлікту між США і КНДР і не вважає його необхідним. Крім того, вона висловилася за тісну взаємодію зацікавлених сторін, в першу чергу США і Китаю, у справі врегулювання конфлікту.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп заявив, що американські війська приведені в готовність по відношенню до Північної Кореї.

"Військові рішення тепер повністю встановлено, приведені у готовність, якщо Північна Корея буде діяти нерозумно. Сподіваюся, Кім Чен Ин знайде інший шлях!", - заявив Трамп.